Veelgestelde vragen

Waar kan ik terecht voor vragen waar in deze ‘meest gestelde vragen’ geen antwoord op wordt gegeven?
Indien u overige vragen heeft over Dagje Vooruit kunt u terecht bij onze Klantenservice op 010 - 890 6982 (lokaal tarief, bereikbaar op werkdagen, van 09.30 - 16.30).

Ik heb geen e-mailadres, hoe krijg ik nu mijn entreebewijzen?
U kunt een e-mailadres aanmaken (gmail, hotmail ed.; het aanmaken van een emailadres is hier gratis), of wellicht het mailadres van vrienden of familie gebruiken.

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen waarin de link naar het e-ticket staat. Ik was wel op tijd met inschrijven (er was nog plek). Wat nu?
Als u zich heeft ingeschreven en er was nog plek zou u binnen enkele minuten op het door u opgegeven e-mailadres een e-mail hebben moeten krijgen waarin een link naar de entreebewijzen staat. Het versturen van de bevestigingsmail kan soms ongeveer een uur duren. Als deze tijd verstreken is dan kan het zijn dat de mail in uw spambox/ ongewenste bericht box terecht is gekomen. Weet u ook zeker dat u het juiste email adres heeft ingetoetst? Indien u over dit laatste twijfelt willen we u vragen contact op te nemen met onze Klantenservice op 010 - 890 6982 (lokaal tarief, bereikbaar op werkdagen, van 09.30 - 16.30).

Ik heb geen printer, kan ik ook zonder entreebewijs naar het evenement?
Nee, dat kan niet. U kunt misschien bij familie of vrienden printen, of anders bij een internetcafé.

Ik zie dat de dag van mijn voorkeur vol is op de site, wat nu?
We vinden het jammer dat de dag van uw voorkeur al vol zit. Helaas kunnen we niets voor u doen. Het aantal kaarten op de website is gebaseerd op de maximale capaciteit per dag van Diergaarde Blijdorp. Misschien dat u toch een andere dag kunt gaan waar nog wel kaarten voor beschikbaar zijn?

Kan ik bij de ingang van Diergaarde Blijdorp extra kaartjes kopen?
Nee, in verband met het maximaal aantal toegestane bezoekers en uw veiligheid is dit helaas niet mogelijk.

Waarom kan ik maximaal 4 kaarten bestellen (en niet meer)?
Wij willen zo veel mogelijk klanten van Eneco de mogelijkheid bieden om naar Dagje Vooruit te gaan. We hebben echter geen onbeperkte capaciteit. Dan moeten er keuzes worden gemaakt. Eén daar van is het maximaal aantal kaarten per klant, te weten 4.

Kan ik meer mensen meenemen (dan aangegeven bij reservering)?
Nee, het aantal mensen dat u eerder heeft opgegeven bij uw aanmelding is het maximum aantal personen dat u kunt meenemen op uw entreebewijs. Extra personen worden dan ook niet zo maar toegelaten. Er is namelijk maar een beperkt aantal plaatsen op elke dag beschikbaar.

Mijn aanmeldcode is onleesbaar. Wat is mijn aanmeldcode?
Wij willen u vragen contact op te nemen met onze Klantenservice op 010 - 890 6982 (lokaal tarief, bereikbaar op werkdagen, van 09.30 - 16.30).

Het lukt niet om mezelf aan te melden, terwijl er wel plek is op de datum dat ik wil gaan.
Wij willen u vragen contact op te nemen met onze Klantenservice op 010 - 890 6982 (lokaal tarief, bereikbaar op werkdagen, van 09.30 - 16.30).

Ik heb het entreebewijs per mail ontvangen voor Dagje Vooruit, is dit incl. parkeren?
Nee. Parkeren is voor eigen rekening. Diergaarde Blijdorp heeft een eigen parkeerterrein. Een dagkaart kost 8 euro per auto. Ook kosten voor het vervoer naar Diergaarde Blijdorp is voor eigen rekening.

Vanaf hoe laat mag ik als klant van Eneco op Dagje Vooruit naar binnen?
Diergaarde Blijdorp is vanaf 15.00 uur geopend voor klanten van Eneco. Dat staat ook vermeld in uw bevestigings-email. Om veiligheidsredenen kan Diergaarde Blijdorp u helaas niet eerder binnenlaten.

Mogen kleine kinderen mee?
Kleine kinderen mogen op eigen risico mee. Eneco gaat er vanuit dat u zelf verantwoordelijk bent voor de begeleiding van kinderen.

Ik zit in een rolstoel. Kan ik me wel aanmelden voor Dagje Vooruit?
Natuurlijk; Diergaarde Blijdorp is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Kan ik mijn kaartjes omruilen voor een andere dag?
Helaas is dat niet mogelijk. De entreebewijzen zijn datum gebonden. (Bovendien zijn alle data volgeboekt en kunnen wij vanwege de veiligheid van het maximaal aantal bezoekers geen extra klanten toelaten op andere dagen.)

Ik kan niet op de opgegeven dag of tijdstip, kan ik annuleren?
Nee helaas, dat is nu niet meer mogelijk. Misschien kunt u iemand anders blij maken met de entreebewijzen? U kunt de e-mail met de toegangskaarten dan doorsturen naar iemand anders. Let u er wel op dat eventuele vervolgmail/-sms (bijvoorbeeld over het wel/niet doorgaan van de evenementen bij bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden) ook bij deze persoon terecht komen. Overigens kan de barcode maar 1 keer gebruikt worden. Na scanning van de barcode wordt deze ongeldig.